Utsikt Höga Kusten ©

Grillplats vid Grytan på Skoghalla

Nu finns det en gedigen grillplats vid Grytan med en stabil cementring där man kan grilla. Det finns även en stor vedlår fylld med ved och en yxa tillgänglig för den som hör av sig samt bord och sittplatser. Det finns dessutom tunnor för aska och skräp. Glöm inte att städa efter dig.

Grillplatsen finns på Skoghalla intill stora parkeringen mellan Svennevägen och Ninavägen. Denna service blir möjlig för dig som ger ett bidrag för skapande och underhåll av grillplatsen.Grillning 1: Titta vilken fin eld vi har gjort. Nu väntar vi bara på glöden.Grillning 2: Pax för den där korven. Den ser välgrillad och god ut, passar Staffan på.
Du har ju redan fått en korv, tycker Sven. Jag vill också ha en korv till ölen.
Grillning 3: Vaa? Smakar det dåligt? Lägg på lite senap. Tänkte inte på det.Grillning 4: Två fjällvandrare på väg mot Kebnekaise har tagit paus för grillning.Grillning 5: Ungdomligt besök från vildmarken. Vill också smaka.Grillning 6: Det var en gång en stor cementring.Grillning 7: Dessutom var det en vedlår fylld med ved.Grillning 8: Tillsammns med ett bord och sittplatser samt tunnor för aska och skräp bildas en härlig grillplats.Grillning 9: Grillplats vid Grytan sedd från Ninavägen.Grillning 10: Du kan även grilla på vintern om det är plogat.
Foto: Sven Sjölander